Welcome Guest! To enable all features please Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline Jnichol  
#1 Posted : 04 October 2018 13:05:11(UTC)
Jnichol


Posts: 2


Hi, I am hoping someone on here can help me.

I cleaned my car today- hoovered all inside and cleaned the outside with a bucket of water and sponge.
Went to start the car and it wont start. All the lights come on etc but when trying to start the car it just makes a couple of clicks sounds. Also after trying to start the car my key fob and locking on the doors stops working. The only way to get it working again is to take the battery out- attempt to start the car and then replace the battery?
Please help- I'm supposed to be going away at the weekend so need the car and only today to sort it!!!
Offline Black225  
#2 Posted : 04 October 2018 19:55:11(UTC)
Black225


Posts: 1,121
Location: On The Edge

Sounds like it may be a dead battery. Try jump leads to start with.
Offline Jnichol  
#3 Posted : 05 October 2018 06:16:12(UTC)
Jnichol


Posts: 2

We tried Jump leads to start it. Had them on for about 30 mins and the car on occasions sounded like it wanted to start.
Starting to wonder if its the starter motor and battery?
Offline Tanim  
#4 Posted : 05 October 2018 08:37:45(UTC)
Tanim


Posts: 307
Location: Tyne and Wear

Sorry to hear! Did you call breakdown services? Was the inside of the car cleaned with wet sponge as well? I wonder if water ingress into fuse box? Electrical problems are a nightmare in cars, hope it gets sorted.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.